Hopp til innhold

Om oss

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Hvert år sparer over tusen bedrifter i hele Europa masse tid og får raskere betalt med våre smarte fakturatjenester og fantastiske support.

Grunnlagt

Compello ble grunnlagt i 1996 og er et norskt SaaS-selskap.

Kontorer

Vi har kontorer i Oslo (HQ) og Larvik.

Eier

Vi eies av Visma, som kjøpte oss i 2020. Vi omsetter for NOK 145 millioner.

Ansatte

Vi teller 46 personer, hvor 40% er kvinner.

Starten

Compello ble skapt for å beseire tidstyver og kutte manuelle oppgaver innen faktura og dokumenthåndtering. Tjenestene har gitt små og store økonomiavdelinger mer tid til å jobbe med de viktige oppgavene i over 30 år. 

Kultur

Compello har en kultur med dedikerte, modige og hjelpsomme ansatte som har et glimt i øyet. Vi ansetter stadig flere og mener at det som gjør oss annerledes også gjør oss sterkere. Mangfold gir bedre tjenester, er bedre for miljøet og ikke minst har vi det morsommere på jobb. 

I 2018 vant vi ODA-prisen for vårt arbeid for inkludering, et arbeid som har resultert i at vi har nesten 40% kvinner i selskapet.

Samfunnsansvar

Vi i Compello mener at papirfakturaen lever på overtid. Hvert år hogger vi 36.000 trær bare i Norge - kun for å lage papirfakturaer. Det er nok til å bygge to nye slott!

Vårt mål er å bli kvitt papirfakturaen. Så langt sparer våre kunder miljøet for rundt 15.000 trær i året, det er en god start.

Vi er miljøfyrtårnsertifiserte

Vår CEO har signert initiativet CEO commitment fra ODAxMAK, for å fremme mangfold.

Ledelsen

Ledelsen er en dedikert gjeng med mye erfaring innen teknologi. Se hvem de er og hva de gjør.
employees-outside