Hopp til innhold

Om oss

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Hvert år sparer over tusen bedrifter i hele Europa masse tid og får raskere betalt med våre smarte fakturatjenester og fantastiske support.
_DSC3049 copy

Alt starter i 1996 🚀

Compello ble startet i 1996, for å beseire tidstyver og kutte manuelle oppgaver innen faktura og dokumenthåndtering. Siden da har våre tjenester gitt små og store økonomiavdelinger rundt om i verden mer tid til å jobbe med mer verdifulle oppgaver.

Eier

Vi eies av Visma, som kjøpte oss i 2020. 

Kultur

Compello har en kultur med dedikerte, modige og hjelpsomme ansatte som har et glimt i øyet.

Vi mener at det som gjør oss annerledes også gjør oss sterkere. Mangfold gir bedre tjenester, er bedre for miljøet og ikke minst har vi det morsommere på jobb. 

ODA Nettverk

I 2018 vant vi ODA-prisen for vårt arbeid for inkludering, et arbeid som har resultert i at vi har nesten 40% kvinner i selskapet.

Vi teller i dag 34 personer, hvor 32% er kvinner.
 
Vår CEO har signert initiativet CEO commitment fra ODAxMAK, for å fremme mangfold.
 
oda-nettverk
 

Karriere

Har dy lyst å bli en av oss? Finn ut mer om hvem vi er og se våre ledige stillinger. 

Karriere i Compello

Samfunnsansvar

Vi i Compello mener at papirfakturaen lever på overtid. Hvert år hogger vi 36 000 trær bare i Norge – kun for å lage papirfakturaer. Det er nok til å bygge to nye slott!

Vårt mål er å bli kvitt papirfakturaen. Så langt sparer våre kunder miljøet for rundt 15 000 trær i året, det er en god start.

Vi er miljøfyrtårnsertifiserte. 

miljøfyrtårn

Ledelsen

Ledelsen er en dedikert gjeng med mye erfaring innen teknologi. Se hvem de er og hva de gjør.