Jump to content

Karriere i Compello

Compello er et selvstendig brand, som er eid av Visma, med en tydelig ambisjon om å bli markedsleder innen vårt segment. Vi utvikler forenklende tjenester for fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring, for virksomheter i Europa. 
_DSC1331

Less work, more time

Vi hjelper over 6 000 selskaper og 23 000 mennesker å spare tid. For mange av våre kunder automatiserer vi mer enn 90 % av deres fakturaer. Vi skaper innovative løsninger med kunstig intelligens som automatiserer arbeidsprosesser, hjelper kunder gjennom onboarding og support og bringer tjenestene til markedet. Alt dette støtter opp rundt det våre kunder setter høyest: Mindre jobb, mer tid.

Våre verdier

Kreativ

Vi har en gründermentalitet og utfordrer alltid status quo. Ved å omfavne samarbeid, innovasjon og kreativitet griper vi muligheter for å kontinuerlig gi kundene våre en konkurransefordel.

Ambisiøs

Vi tør å tenke og drømme stort, og legger vår sjel i å levere toppmoderne løsninger til kundene våre. Vi er dedikerte til å skape verdi for oss selv og for våre kunder, og alltid villige til å gå den ekstra milen for å oppnå målene våre.

Smart

Vi har en smidig tankegang, og vi omfavner forståelse, samarbeid og læring som gjør oss i stand til å enkelt tilpasse oss endringer og bevege oss med fart og letthet.

Hjelpsom

Vi er lidenskapelig opptatt av kundene våre, forpliktet til å være pålitelige rådgivere og alltid der når vår hjelp er nødvendig. Vi gjør det vi sier at vi skal gjøre. Vi eier våre feil og tar positive handlinger. Vi beveger oss raskt for å få de riktige tingene gjort.

Avdelinger

  • Business Development
  • Customer Success
  • DevOps
  • Finance
  • HR
  • Marketing
  • Sales

Sales

Hos oss i salgsavdelingen er hver samtale en mulighet og hvert møte en sjanse til å skape verdifulle forbindelser. Vi er et dedikert team av profesjonelle rådgivere som brenner for å levere resultater og skape vekst.

Vi tror på å bygge en positiv og støttende arbeidskultur som inspirerer til personlig og profesjonell vekst. Gjennom samarbeid og dedikasjon skaper vi ikke bare salg, men også meningsfulle relasjoner med våre kunder og partnere.

Våre rådgivere har i dag ansvaret for over 30 partnere på tvers av 40 ulike ERP systemer. Fremover satser vi ikke bare i Norge, men også Sverige, Danmark, Finland og Nederland.

DevOps

DevOps er ansvarlig for utvikling og drift av tjenesten vår, og er det desidert største teamet i Compello. Vi er opptatt av å skape den beste brukeropplevelsen for våre kunder, og vår ambisjon er å automatisere mer enn 90% av fakturabehandlingen hos våre kunder. For å oppnå dette benytter vi automatiseringsteknologier, som AI og maskinlæring. 

Vårt mangfoldige team består av produktledere, arkitekter, utviklere, testere, infrastrukturspesialister, UX-designere, forretningsanalytikere og andre eksperter. Sammen utfyller vi hverandre i en miks av kompetanse og erfaring.

Vi drives av en felles lidenskap for faglig nysgjerrighet og personlig utvikling. Dette reflekteres i kvaliteten av arbeidet vi leverer. Vår løsning, som kjører i Microsoft Azure, er bygget i samsvar med de mest avanserte prinsippene innen bransjen og vi jobber i henhold til Visma Cloud Delivery Model.

Business Development

Business Development er en dynamisk enhet som fokuserer på forretningsutvikling, strategi og digital læring. Vårt primære mål er å identifisere og gripe nye markeds- og vekstmuligheter, samtidig som vi sikrer at vår strategiske planlegging er solid og fremtidsrettet. 

Vi engasjerer oss i utviklingen av innovative produkter og tjenester og søker aktivt etter strategiske partnerskap som kan styrke vår markedsposisjon. Vi investerer aktivt i å heve kompetansen til våre partnere og brukere ved hjelp av avanserte digitale læringsplattformer og programmer.

Marketing

Marketing er et lite, men slagkraftig team som bygger merkevare og genererer leads. Vi er data-drevne og elsker å eksperimentere for å oppnå resultater som teller. 

Med et sterkt "growth mindset" i ryggen, utfordrer vi konstant status quo. Her får alle muligheten til å utfolde seg kreativt ved å bryne seg på et bredt spekter av utfordringer innen markeds- og kommunikasjonsfaget. 

Vi tror på å skape en arbeidskultur som inspirerer til personlig og profesjonell vekst.

HR

HR-avdelingen i Compello er ikke bare en støttefunksjon, men jobber målrettet med selskapets engasjement for ansattes tilfredshet. Vi er stolte over at vi over tid opprettholder en Employee Net Promoter Score (eNPS) på over 90%, en indikator på vår dedikasjon til å forme en arbeidskultur hvor selve fundamentet er å bygge tillit, samarbeid, trivsel og gode prestasjoner i alle team. 

Vi er drevet av lidenskap for å skape et arbeidsmiljø som skiller seg ut som profesjonelt og kompetent, ledet av faglig dyktige eksperter. Arbeidsmiljøet hos oss kan beskrives som uformelt, varmt, inkluderende og sosialt. Våre relasjoner bygger på høy tillit og transparent kommunikasjon, støttet av engasjerte medarbeidere som tar eierskap til arbeidet sitt. Med sterke kollegiale bånd tror vi på å skape et arbeidsmiljø der alle ansatte også føler seg sett og verdsatt. 

Hos oss vil dine ambisjoner møte en støttende og profesjonell arbeidskultur.

Finance

Økonomiavdelingen er en dedikert og effektiv gjeng som driver selskapets økonomiske funksjon. Vårt team er ikke bare tallknusere, men jobber strategisk,  innovativt - og datadrevet  for å lede selskapet mot bærekraftig økonomisk suksess. Vi understøtter og er en styrke for forandring og vekst. Teamet tror på å skape en arbeidskultur som ikke bare støtter personlig vekst, men også fremmer kontinuerlig faglig utvikling.

Customer Success

Vi er et team av erfarne konsulenter, dedikerte supportmedarbeidere og engasjerte Customer Success Managers. Gjennom vår dedikasjon bygger vi sterke og varige relasjoner med våre kunder.

Vår stolthet ligger i å skape smarte og skreddersydde løsninger som effektiviserer og optimaliserer bedrifters faktureringsprosesser, noe som resulterer i økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

Vi legger stor vekt på god prosjektledelse og samarbeid for å sikre at våre løsninger møter våre kunders behov og forventninger. Uansett hvor du er i din karriere, vil vi gi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og vokse både faglig og personlig hos oss.

Ledige stillinger

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo