Hopp til innhold

Funksjoner

Spar tid og penger med smarte funksjoner

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Ved å ta i bruk kunstig intelligens og regler sparer våre kunder flere årsverk på behandlingen av innkommende fakturaer.

Compello process dashboard

Våre beste funksjoner

Fakturamottak

Med fakturamottak fra Compello håndteres fakturaen automatisk og overføres smidig inn i ditt ERP-system.

Godkjenning

Godkjenning av bilag blir sendt til bruker automatisk for godkjenning på nett, eller via app. Godkjenner blir varslet på e-post og purringer kan settes opp for å effektivisere arbeidsflyten.

PO-match

Vår løsning matcher faktura mot varemottak automatisk slik at du kun trenger å bruke tid på avvik. Vi matcher helt ned på linjenivå!

Referansesjekk

Med referansjesjekk kan du koble informasjon på fakturaen mot kostnadsbærer i Compello. Med Compello kan du hente ut hva som helst på fakturaen. Vi kan for eksempel benytte verdier, beskrivelser eller adresser.

Automatisk kontering

Mange fakturaer kommer ofte inn månedlig, med samme beløp og spesifikasjoner. Med kunstig intelligens og smarte regler kan du enkelt automatisere repeterende fakturaer.

Arbeidsliste

Med Compello får du en oversiktlig og fleksibel arbeidsliste som gjør din jobb med fakturahåndtering på et eller flere selskap enklere.

Bilagseditor

Med bilagseditoren får du full oversikt over fakturadetaljer og fakturavisning i samme skjermbilde.

Rapportering og analyse

Med vårt dashbord får du full oversikt over hele reisen til dine fakturaer. Vi har integrasjon med tredjepartsløsninger for rapportering og analyse.

Multiklient

Har bedriften flere underselskaper, eller er dere et regnskapskontor? Med Multiklient lar vi deg jobbe med flere klienter i samme skjermbilde samtidig. I tillegg kan du redigere flere bilag i en og samme operasjon.

Faktura firewall

Automatiserer kontrollen av inngående e-fakturaer, retter feil og sender instruksjoner til leverandører for korrigering. 

Utgiftshåndtering

Enkel og effektiv håndtering av utgifter som gir både ansatte og økonomiavdelingen enkel tilgang og oversikt over utgifter og dokumentasjon.

Innkjøp

Forenkler innkjøp med håndtering av avtaler med leverandører, fakturamatching mot innkjøpsordrer. Støtter EHF-kataloger og godkjenning fra DFØ for offentlige avtaler.

Koble til over 40 ERP-systemer

Compello har integrasjon til over 40 ERP-systemer. Derfor kommer du raskt og smidig i gang.
SAP logo

Slik fungerer Compello

Group 477

Mottak og tolkning av faktura

Compello tar i mot dine fakturaer enten som post, PDF, eller EHF. Vår tolk leser så over fakturaen og leter etter relevant informasjon med en nøyaktighet på 99.6%. Basert på kunstig intelligens og regler henter tolken ut denne informasjonen og kan sende fakturaen automatisk på flyt. Compello tilbyr også PO-matching der fakturaen sjekkes automatisk opp mot varefakturaen.

Group 478

Fakturaen sendes til godkjenning

Fakturaen sendes automatisk til godkjenning basert på informasjon tolket på fakturaen, eller til manuelt påførte godkjennere. Med Compello kan du blant annet selv velge om du ha vil serie- eller paralellgodkjenning.

Group 479

Fakturaen bokføres

Basert på regler og kunstig intelligens er fakturaen klar til å bokføres med kun et klikk. Vi kaller det automatisering med full kontroll.

Group 480

Fakturaen sendes til ditt økonomisystem

Gitt at alle godkjennere har godkjent fakturaeren sendes den rett inn i ditt økonomisystem klar til betaling.

Ikke løsningen du ser etter?

Compello leverer flere tjenester som hjelper deg med å forenkle din hverdag med faktura.

Klar for en prat?

Er du usikker på om vi passer akkurat dine behov? Avtal en uforpliktende prat med en av våre rådgivere.