Hopp til innhold

Compello Partner Event 2024

Vi har gledet oss helt siden fjorårets samling til å treffe dere igjen og nå er det endelig snart klart for en ny partnersamling.

🗓️ Onsdag 13. mars 2024

📍 Latter på Aker Brygge

hero

Om samlingen

Vi gjenskaper suksessen fra i fjor og ønsker alle våre partnere velkommen til årets samling på Latter onsdag 13. mars 2024. 

📍 Sted

Latter på Aker Brygge 

Holmens gate 1, 0250 Oslo

🗓️ Dato

Onsdag 13. mars 2024

🕥 Tidspunkt

Kl. 12:00 – 17:00

🥳 After party

Etter det faglige ønsker vi som i fjor å invitere alle med videre til Beer Palace for litt mat, drikke og sosialt.

Program

Vi er stolte av å presentere årets program som garantert vil by på mye latter, nyheter, inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst god mat og drikke.

Velkommen og lunsj

Compello

COO Espen Veierød og Product Line Manager Torgeir Lyngstad, vil ta dere gjennom hva som rører seg i Compello om dagen. Hvilke initiativer fokuserer vi på? Hva skjer på produktutviklingsfronten og hvordan vil Compello se ut i fremtiden?

Espen Veierød
COO, Compello
Torgeir Lyngstad
Product Line Manager, Compello

Skru av - skru på

- Lær å tette de usynlige energilekkasjene.

Helsetreneren Svein Olav har 13 års erfaring med tilrettelegging av solid og robust helse gjennom å maksimere kroppens grunnfunksjoner. Hvordan snakker kroppens ulike funksjoner sammen og hvordan kan en kombinasjon av kunnskap og praktiske tilnærminger hjelpe oss med å skru av og på i en hektisk hverdag?

Svein-Olav Grevstad
Helsetreneren

Stand Up

Emil og Olav er kjent fra humorgruppen BMI (Bare Moro Impro) og har levert utsolgte show rundt om i det ganske land i en årrekke. Onsdag 13. mars står de klare for å ta oss gjennom dagen.

Emil Lystvedt Berntsen
Olav Svarstad Haugland

Teknologi

Opplev Silvija Seres’ unike KI-ekspertise: Fra Oxford til Silicon Valley, hun transformerer din bedrift med strategisk KI-anvendelse. En visjonær matematiker og teknologiinvestor som gjør kompleks teknologi forståelig og anvendelig. Med hennes veiledning, utnytt KI’s fulle potensial for innovasjon og vekst i din organisasjon. Bli inspirert og rustet for fremtiden med Silvija.

Silvija Seres
Foredragsholder

Wrap up og sosialt på Beer Palace

📍 Sted

Beer Palace (vegg-i-vegg med Latter)

Holmens gate 3, 0250 Oslo

Påmelding