Jump to content

Microservices

Hva er Microservices?

Microservices representerer en programvarearkitektur og design, hvor løsningen består av flere små, lette, individuelle, selvforsynte, høyst uavhengige og løst koblede tjenester. Disse er hver for seg ansvarlige for sine egne prosesser. Dette er i sterk kontrast til den tradisjonelle arkitekturen hvor det er en monolittisk tilnærming der løsningen er laget som en samlet enhet.

Hvordan fungerer Microservices?

Microservices samarbeider med hverandre basert på deres behov for å utføre en viss handling. De kommuniserer via APIer som ikke er avhengige av et bestemt språk. En feil i en microservice vil ikke få hele løsningen til å feile. Større applikasjoner kan forbli stort sett upåvirket av det.

Microservices og Compello

Compello jobber i dag med å utnytte de beste teknologiske nyvinningene for å sikre at våre kunder får de beste løsningene. Arbeidet med å innføre Microservices er i full gang, og introduksjonen av denne teknologien vil sikre at våre systemer og løsninger vil bli enda mer stabile, og håndtere den økte trafikken vi forventer i fremtiden.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo