Jump to content

eFaktura 2.0

Hva er eFaktura 2.0?

eFaktura er en elektronisk faktura som sendes direkte til betalers nettbank. Med eFaktura må en sluttkunde takke ja til hver enkelt utsteder, dette het JJTB - ja takk til bestemte. Det som er nytt med eFaktura 2.0 er at en sluttkunde nå takker ja til eFaktura JJTA - ja takk til alle, dette betyr at alle utstedere kan sende sine faktura digitalt til veldig mange flere sluttkunder uten en egen avtale om dette.

Hvorfor bruke eFaktura 2.0?

eFaktura 2.0 gjør det enkelt og effektivt å sende faktura digitalt til flere sluttkunder. Innen 1.januar 2019, hadde hele 1,5 millioner bankkunder «takket ja»  til JJTA, altså å motta eFaktura 2.0 til sin nettbank. 

Nets, som leverer eFaktura til bankene, har lagt til rette for at purringer og inkassovarsler kan sendes elektronisk i kanalen.

Digitale faktura er billigere og folk betaler digitale faktura raskere enn papirfaktura.

Hvordan kan Compello hjelpe med eFaktura 2.0?

Tidligere var avtalen med mellom bedrift og kunde bygd slik at banken administrerte den, og en bedrift måtte selv administrere påmeldingen selv. Nå gjør vi jobben for deg med eFaktura 2.0. Vi sjekker hvem som har JTTA i bankregisteret, slik at du kan sende flere eFaktura til flere kunder. 

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo