Jump to content

BaaS - Blockchain as a Service

Hva er BaaS?

Blockchain as a Service (BaaS) er en tjeneste som tilbys av en tjenesteleverandør. Leverandøren setter opp og driver den komplekse blockchain-infrastrukturen for kunden, som dermed kan utvikle og bruke sine egne blockchain-apper, smarte kontrakter og andre funksjoner. Tjenesteleverandøren håndterer alle nødvendige oppgaver og aktiviteter for å sette opp og drive infrastrukturen.

Hvorfor bruke BaaS

Blockchain-teknologi er kompleks, og for å opprette, konfigurere og operere en blockchain, kreves det tilgang på driftskostnader og ressurser. Flere av de ledende teknologibedriftene tilbyr derfor en løsning basert på samme konsept som SaaS, Software as a Service.

Gjennom BaaS starter bedrifter raskt sin egen utvikling, de trenger ikke å bruke tid og ressurser på å lage sine egne blockchains.

Hvordan fungerer BaaS med Compello?

Compello benytter foreløpig ikke blockchain-teknologi i sine løsninger. Vi følger derimot nøye med på det som skjer på området, og vil vurdere eventuell bruk av teknologien dersom det skulle gi spesielle fordeler for våre løsninger og våre kunder.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo