Jump to content

Automatisering

Hva er Automatisering?

Automatisering er å bruke teknologi til å gjøre en prosess, oppgave eller system for deg - som tidligere måtte gjøres av en person.

Et eksempel i vår tjeneste er kontering av faktura basert på regler, du kan sette opp at Knut skal få fakturaene fra Telenor hver måned og de skal konteres på avdeling 354, så slipper noen andre å gjøre den jobben. Compello vil også automatisk foreslå hva som skal skje neste gang en tilsvarende faktura kommer, kanskje Knut skal ha alle faktura fra Telenor.

Hvorfor automatisere prosesser?

Fordelen er at automatiserte prosesser stor grad styrer seg selv, slik at ansatte kan bruke tid på viktigere oppgaver. 

Automatisering kan gi konkurransefordeler, fordi man kan levere et produkt raskere og billigere enn en konkurrent. En faktura ble tidligere printet ut, lagt i en konvolutt som var skrevet en adresse på og levert på posten - med automasjon kan du trykke på en knapp og sende ut så mange faktura du vil på minutter.

Automasjon gir mer tid til kontroll av avvik og mindre feil. Manuel tasting tar lang tid og kan fort bli feil. Når alle dokumenter går automatisk til ERP, kan økonomiavdelingen fokusere på avvik, i stedet for å sitte å postere, håndtere dokumenter eller rapportere.

Automatisering øker effektivitet og kvalitet på prosesser.

Hvordan kan Compello hjelpe deg å automatisere:

Vi jobber kontinuerlig med automatisering og AI i alle våre tjenester, slik at du kan jobbe raskere og være mer nøyaktig når du jobber med dine faktura.

Bare én ting før du går!

Bruk 2 minutter og se hvor enkelt du kan spare din bedrift tid og penger med Compello.

Start demo