Hopp til innhold
5109_16-9 mask-blob-1-mobile

Compello EDI

- sikker meldingsutveksling i skyen

Bli mer effektiv

Sendes det mange meldinger mellom deg og dine leverandører og kunder? Da må mange systemer snakke godt sammen, gjerne på tvers av organisasjoner. EDI er digital meldingsutveksling som oversetter meldinger mellom systemer, slik at de enkelt forstår hverandre. 

Compello EDI konverterer format mellom forskjellige system, slik at de forstår hverandre uansett bransjestandard eller meldingstype. En sikker meldingsutveksling i skyen.

_DSC2465

Meldingsutveksling med utlandet

Leverer din bedrift tjenester i utlandet? Da er det ekstra viktig at systemer snakker godt sammen. Compello EDI er en smidig løsning som konverterer meldinger mellom land. Vi har flere kunder innen energi og gass som har sikker meldingsutveksling med flere europeiske markeder.

_DSC1759-1

Meldingsutveksling for energibransjen

Meldingsutveksling for deg som driver med vindkraft og gass, enten alene eller i kombinasjon med ren strøm. Noe Elhub ikke dekker i dag. Compellos EDI støtter også meldings utveksling med utlandet og har ferdige moduler integrert mot energiselskapene på tvers av land og språk.

_DSC3055 copy (1)

Hvorfor velge Compello som EDI partner?

Med over 30 års erfaring har vi løsninger for alle typer meldingsutveksling. Uansett hvilken informasjon du trenger utvekslet på tvers av selskap og bransjer.

_DSC9603

Meldingsovervåking

Tjenesten overvåker hele tiden status og aktiviteter på alle inngående og utgående meldinger. Slik kan du være trygg på at kritiske meldinger kommer frem. Bra for deg som kjøper strøm på børsen, slik at du er sikker på at du kjøper strøm til riktig tid, slik at du får riktig pris.

✓ E-handel

Send ordre, motta ordrebekreftelse og send ordresporing til sluttkunder

✓ Transport

Send elektroniske pakksedler, tolldokumenter, fraktbrev og sporing.

✓ Energi

Kommunikasjon, rapportering av strømforbruk og handel. Vi støtter energi-moduler fra : eSett, NBS, NordPool, Energinett Danmark, Elhub Norge og AS4.

✓ Eiendom

Få data på energieffektivitet i ditt bygg, slik som Statsbygg, Simens og GK inneklima. Compello aggregerer data fra Elhub og sender det til en app. Appen forteller når og hvor det blir brukt mest energi - slik at du får full kontroll på ditt forbruk.